De meetdienst is een gecertificeerd meetbedrijf voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van gas- en elektriciteitsmeetinrichtingen.

Meetdienst

Bent u een grootverbruiker van elektriciteit of gas? Dan heeft u een meetverantwoordelijke nodig om uw energieverbruik te meten. U bent een grootverbruiker voor elektriciteit wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft van 3×80 Ampère of groter. Er is sprake van een grootverbruiker voor gas wanneer u een gasaansluiting heeft met een capaciteit van meer dan 40 kubieke meter nominaal per uur (40m3(n)/h).

RENDO Beheer is een gecertificeerd meetbedrijf voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van gas- en elektriciteitsmeetinrichtingen bij grootverbruikers. De meetinrichting wordt bovendien door een erkend bedrijf gecontroleerd en gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare meting en een correcte afhandeling van uw meterstanden. Bij RENDO Beheer kunt u er van op aan dat uw meterstanden correct en compleet worden verstuurd naar uw netbeheerder. Bovendien krijgt u toegang tot onze webportal, waardoor u online inzicht in uw verbruik. Op deze wijze weet u exact van uw energieverbruik is.

Vraag een offerte op bij RENDO Beheer voor uw specifieke meetdienst.

Bent u klant bij RENDO Beheer, maar u heeft nog geen account op onze online portal? Maak hier in enkele stappen gemakkelijk uw EnergieInzicht account aan.

Heeft u een kleinverbruikaansluiting en vragen over uw (slimme) meter? Dit valt onder de verantwoordelijkheid van uw netbeheerder. Kijk voor meer informatie op rendo.nl/netbeheer

RENDO Service en Diensten