Jouw toekomst begint bij RENDO

Werken bij RENDO betekent werken in een snelgroeiende organisatie met ambities
In de huidige samenleving wordt het vitaal zijn steeds belangrijker. Er wordt veel van de mens verwacht, privé maar ook zakelijk. Werknemers moeten tegenwoordig bijvoorbeeld langer doorwerken. Om hier goed mee om te kunnen gaan, is de fysieke en mentale gezondheid van belang. Ook voor RENDO ligt hier een taak, namelijk die van goed werkgeverschap.

Enerzijds hebben medewerkers hierin zelf mogelijkheden om hun behoeften hieromtrent aan te geven. Anderzijds zal ook de leidinggevende pro-actief moeten anticiperen. Het verbeteren van de leefstijl, inzicht krijgen in de fysieke gesteldheid en gezondheid leidt tot een betere vitaliteit van de medewerkers en daarmee verbetert de duurzame inzetbaarheid voor de organisatie.

Een ergonomisch verantwoorde werkplek is één aspect. De afgelopen tijd is hierin geïnvesteerd door meerdere werkplekken als zit/sta-werkplekken in te richten. Ook is er meer meubilair op maat toegepast in specifieke situaties. Er is een eerste aanzet gemaakt om een programma gericht op de vitaliteit voor te bereiden, waar een te organiseren PMO (Periodiek Medisch onderzoek) deel van uit maakt. RENDO wil haar medewerkers bewust maken van de verschillende facetten hieromtrent en daar waar mogelijk handvaten bieden.

RENDO is op zoek naar vakkundig personeel
Werken bij RENDO betekent werken bij een organisatie die volop in beweging is. Een informele en collegiale omgeving met prima arbeidsvoorwaarden (zoals een eigen Persoonlijk budget) en met leuke collega’s. De functie is afwisselend en uitdagend

Nieuwsgierig of er vacatures zijn bij één van de bedrijfsonderdelen?

Vacatures
Hieronder vind je per bedrijfsonderdeel de openstaande vacatures. Klik op onderstaande tabs om dit nader te bekijken.
Meer informatie? Klik dan op de link om de volledige functiebeschrijving te lezen.

Vacatures RENDO Beheer

Vacatures Enavi

  • Er zijn geen vacatures op dit moment.

Vacatures N-TRA

  • Er zijn geen vacatures op dit moment.

Vacatures RE-NET

 

Scroll Up